Loading...
tr usd
USD
-0.06%
Amerikan Doları
32,14 TRY
tr euro
EURO
0.15%
Euro
35,14 TRY
tr chf
CHF
0.11%
İsviçre Frangı
35,71 TRY
tr cny
CNY
-0.02%
Çin Yuanı
4,47 TRY
tr gbp
GBP
0.24%
İngiliz Sterlini
41,16 TRY
bist-100
BIST
-0.15%
Bist 100
10.158,63 TRY
gau
GR. ALTIN
0.19%
Gram Altın
2.472,40 TRY
btc
BTC
7.58%
Bitcoin
66.241,49 USDT
eth
ETH
5.36%
Ethereum
3.036,56 USDT
bch
BCH
8.37%
Bitcoin Cash
464,94 USDT
xrp
XRP
3.71%
Ripple
0,52 USDT
ltc
LTC
4.92%
Litecoin
82,66 USDT
bnb
BNB
2.72%
Binance Coin
582,53 USDT
sol
SOL
11.03%
Solana
157,69 USDT
avax
AVAX
9.62%
Avalanche
34,62 USDT

Kredi Kartından Nakit Avans Çekemiyorum Ne Yapmalıyım?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Nakit avans çekememenizin birkaç olası nedeni olabilir. Bunlar;
  • Kredi kartı limitiniz dolu olabilir.
  • Kredi kartınız nakit avansa kapalı olabilir.
  • Kredi kartınızın yurt dışı kullanıma kapalı olabilir.
  • Borç ödemesi veya diğer kısıtlamalar,
  • Kredi kartı türü,

Şimdi bu sebeplerden hiçbirinin olmadığı kredi kartınızda limit olduğunu ama nakit avans limitiniz olmadığını varsayalım.

Kredi kartınızda limit olup da nakit avans limitinizin olmama sebebi BDDK‘ nın sürekli talimat-mevzuat artık adına her ne derseniz değişiklik yapmasından kaynaklı olmasıdır. Artık kredi kartı limitinizin maksimum %50 sini nakit avans olarak kullanabiliyor ve kart borcunuzu ödedikçe nakit avans limitiniz peyderpey artıyor.

Ülkemizdeki ekonomik kriz malum, para hepimize gerekli bizde madem sitemizin ismi fraudcu.com (fraud’un Türkçe anlamı dolandırıcılık olup dolandırıcılığı engelleyenlere genelde fraudcu derler) diyerekten yasal olan (mevzuatın arka bahçesinden dolaşma) bir karttan nakit avans kullanabilme yöntemlerini sizlere anlatacağız. Bunların muhtemelen bazılarını duydunuz bazılarını duymadınız.

O zaman hadi başlayalım.

  • Muhtemelen herkesin bildiği en basit yöntem kuyumcudan altın alıp ardından biraz zararla bozdurmaktır.
  • Bir diğer yöntem papara‘ dan hemen kendinize bir hesap açıyorsunuz. Yeni kimlik kartınızda var ise hesabı açıp onaylı hesap seviyesine gelmek muhtemelen 5-10 dakikanızı alır. Hesap onaylı duruma geldikten sonra sırasıyla para yatır- banka kredi kartı ile yatır adımlarını izliyorsunuz. Ardından ister size ait ister bir yakınınıza ait kart bilgilerini girerek papara hesabınıza ayda 20.000 TL’ ye kadar para yatırabiliyorsunuz. Tabi ki %2 komisyon olduğunu unutmayın. (İşlem esnasında 3D secure güvenlik adımı var yakınlarınızın kartlarını onlardan habersiz kullanarak dolandırıcılık yapmayın🤪 ayrıca ziraat bankası kartları papara da bu işleme izin vermiyor. Bunu banka mı yapıyor yoksa papara mı bizde çözemedik) Diğer elektronik cüzdanların ismini niye vermediniz derseniz kimisi yatırdığınız parayı nakit çekmeye ya da banka hesabınıza transfer etmeye izin vermiyor (o zaman sana niye karttan para atıyorum değil mi?) kimisi başkasına ait kart ile işlem yapmaya izin vermiyor kimisi de limiti 5.000 TL de sınırlıyor.
  • Diğer ve en zor yöntem ise (diyelim ki kartınız ziraat bankasına ait) kendinize binance dan bir hesap açıyorsunuz sonra binance.tr den de bir hesap açıp binance‘ı tr hesabınıza bağlıyorsunuz. Bunlarda tahmini hesap açıp onaylatmak 10-20 dk sürüyor. Ardından binance hesabınızda kredi kartı ile coin satın alıyor ve hemen bozdurup tr hesabınıza atıyor oradan da banka hesabınıza gönderiyorsunuz. Burada da muhtemelen çektiğiniz paranın %1-3 arası kaybınız oluyor. (Bu yöntem sizi zorlarsa youtube da binlerce binance hesabı nasıl açılır tr hesabına nasıl bağlanır videosu mevcuttur izleyebilirsiniz)

Yukarıda anlattığımız yöntemler için bu neymiş diyebilirsiniz fakat ülkenin hali ortada herkese para lazım ve nakit avans çekerken ya da taksitli nakit avans çekerken bankaların size iteleyeceği işlem ücreti, faiz vs. den daha ucuza bu yöntemlerle kartınızdaki parayı nakit avansa çevirebilirsiniz.

Aslında dördüncü bir yöntemde bu işi meslek edinen bazı esnafların posundan alış veriş yapıyor gibi işlem yaparak yapılan işlemin parasını nakit almaktır. (İşte bu yasal değil ve pos tefeciliğine giriyor) Fakat bankalar çakalda esnaf masum mu? 10.000 TL’ lik postan işlem geçirseniz muhtemelen 2.000 TL’sine esnaf el koyar :(

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kredi Kartından Nakit Avans Çekemiyorum Ne Yapmalıyım?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir