Loading...
tr usd
USD
0.02%
Amerikan Doları
32,26 TRY
tr euro
EURO
-0.01%
Euro
34,71 TRY
tr chf
CHF
0.06%
İsviçre Frangı
35,52 TRY
tr cny
CNY
-0.17%
Çin Yuanı
4,46 TRY
tr gbp
GBP
-0.18%
İngiliz Sterlini
40,29 TRY
bist-100
BIST
-0.76%
Bist 100
10.258,37 TRY
gau
GR. ALTIN
0.1%
Gram Altın
2.402,69 TRY
btc
BTC
-0.25%
Bitcoin
62.164,02 USDT
eth
ETH
-0.18%
Ethereum
3.000,32 USDT
bch
BCH
-2.98%
Bitcoin Cash
456,88 USDT
xrp
XRP
-0.74%
Ripple
0,52 USDT
ltc
LTC
-0.24%
Litecoin
80,65 USDT
bnb
BNB
1.36%
Binance Coin
584,34 USDT
sol
SOL
-1.85%
Solana
145,30 USDT
avax
AVAX
-2.84%
Avalanche
34,31 USDT

Koç Burcu Ekim 2023 Yorumu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekim ayı en güçlü ve en söz sahibi olduğunuz zaman olacak. Yönetici gezegeniniz mars akrep burcuna geçiş yapıyor. Geleceğe yönelik tüm kararlarınızı hayata geçiriyorsunuz. Neyi eksik hissediyorsan artık bu eksiklikle yürümeyeceksin.”

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketine başlamasıyla ekonomik koşullarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Harcamalarınızın hangi yönde ağırlıklı olduğunu fark etmek, yaşayacağınız krizlerin önüne geçmenize yardımcı olacaktır. Her zaman kazanmakla kalmayıp kazancınızı iyileştirmek ve bunu devamlı hale getirmek için bir fırsat kollamalısınız. Gecikmiş ödemelerinizin tamamlanması, rahatınızı kaçıran sorunların çözülmesi bu döneme denk gelebilir. Yaşadıklarınızın sizi daha az sarsması vereceğiniz tepkilerle doğru orantılı olacaktır. Risk almak yerine mevcut durumla ilgilenmek, kazanılan imkanların değerini bilmek ve bunları nasıl kazandığınızı unutmamak yönünde bir çaba göstermeniz gerekebilir.

Güneş ve Merkür’ün 6 Eylül’de Başak burcunda bir araya gelmesiyle hayatınızı daha pratik ve verimli hale getirmek için bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber bir şeyler yapmak istedikçe engelleniyormuş gibi hissettiğiniz anların sonuna gelebilirsiniz. Her şeyi yerine koymak isterken önce yerleri, sonrasında da oraya koyacaklarınızı değiştirebilirsiniz. Bu da size yeni bir plan, yeni bir düzen getirecektir. Kendinizi buna ne kadar hazırladığınızı düşünmelisiniz. İyi düşünülmüş her detaya ihtiyacınız olabilir.

Güneş’in 23 Eylül’de Terazi burcuna geçişi ile beraber ikili ilişkilerin söz konusu olduğu alanlarda emeklerinizin karşılığını bulabilir, yanlışlarınızdan sıyrılabilir ve kendinizi bu anlamda yeni gündemlere taşıyabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz her konuda size birilerinin destek olabileceğini görmek bazı korkularınızı yeniden uyandırsa da akıllıca hareket etmek sizi zarara uğratmayacaktır. Bunun için de, ilişkilerinizi nasıl geliştirdiğinize ve karşılıklı olarak ne kadar iyi hissettiğinize odaklanabilirsiniz.

Kendiniz için bir şeyler istemek ve seçmek, hayatınıza dahil olacak insanları bulmakla ilgili tüm tereddütlerinizi yok edecektir. Hayatınıza kaldığınız yerden devam ederken bir daha aynı noktada takılıp kalmamanızı sağlayacak seçimler yapmamayı deneyimleyeceksiniz.

Sizin için yılın en belirleyici günlerinden biri olan 29 Eylül’de, burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte hayatınızda artık hiçbir şeyin aynı olmadığını ve olmayacağını görebilirsiniz. Daha hızlı ve akıcı gündemler, yeni gelişmeler oluşturabileceğiniz gibi geçtiğimiz yıldan bu yana süregelen konuların da netlik kazanması söz konusu olabilir. Sabrınızın sonuna gelmiş gibi düşünebilirsiniz ancak bu sonun güzel başlangıçlara gebe olması için zincirleri kırarken kendinizi, çevrenizi kırmamaya özen göstermelisiniz. Yüksek bir enerji hissedebilir, fiziksel olarak yorgun düşebilirsiniz. Bu gibi durumlarda atılan taş ve ürkütülen kurbağayla ilgili hesabı doğru yapmanız önemli olacaktır. İş projeleriniz, ilişkileriniz, bedensel durumunuz ve fiziksel sağlığınız gibi konular önceliğiniz haline gelebilir.

Bu ay ki motivasyon sözünüz….

“Engeller, kararlılığınızı sınamak için oradadır; hedeflerinizden vazgeçmek için değil.”

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Koç Burcu Ekim 2023 Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir