Loading...
tr usd
USD
0.29%
Amerikan Doları
32,35 TRY
tr euro
EURO
0.15%
Euro
34,76 TRY
tr chf
CHF
0.17%
İsviçre Frangı
35,56 TRY
tr cny
CNY
-0.05%
Çin Yuanı
4,47 TRY
tr gbp
GBP
0.04%
İngiliz Sterlini
40,38 TRY
bist-100
BIST
0.02%
Bist 100
10.338,90 TRY
gau
GR. ALTIN
0.18%
Gram Altın
2.404,62 TRY
btc
BTC
-0.22%
Bitcoin
62.183,67 USDT
eth
ETH
-0.39%
Ethereum
2.994,17 USDT
bch
BCH
-4.07%
Bitcoin Cash
451,72 USDT
xrp
XRP
-0.63%
Ripple
0,52 USDT
ltc
LTC
-1.21%
Litecoin
79,86 USDT
bnb
BNB
0.49%
Binance Coin
579,31 USDT
sol
SOL
-1.08%
Solana
146,44 USDT
avax
AVAX
-2.28%
Avalanche
34,51 USDT

Boğa Burcu Ekim 2023 Yorumu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jüpiter’in 4 Eylül itibariyle geri hareketine başlaması kendinizle verdiğiniz mücadelede size destek çıkabilir. Yaşadıklarınızın bir karşılığı olarak daha mutlu ve zinde hissetmek isteyebilirsiniz. Hangi sürecin size kattığınız ya da katacağını daha iyi anlayabilirsiniz. Uzun vadeli olmasını istediğiniz konuların ve tarzların altyapısının eksiklerini görebilirsiniz. Yeni bakış açıları kazanmak isteyebilir, hazırlıklarınızı bu yönde yapabilirsiniz. Fiziksel değişimlerinizin sonuçlarını düşünebilirsiniz. Kilo kontrolü, spor ve hareketli bir yaşamın gerekliliğini görebilir ve bu konuda profesyonel destek alabilirsiniz. Neyi hedeflediğinizi ve bu konuda neyi değerlendirip değerlendirmenizi tahlil etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

6 Eylül’de Güneş ve Merkür’ün Başak burcundaki kavuşumu iletişim becerileriniz ve bunların duygusal hayatınıza olan etkilerini gösterebilir. Aklınıza daha önce gelmeyen konularla ilgilenmek, yarım bıraktığınız ya da bir sebepten devamını getiremediğiniz işlere zaman ayırmak, yatırım ya da toprakla ilgili alanları araştırmak adına iyi bir süreç olabilir. Bir karara varmadan önce neleri düşünmeniz, neleri elemeniz gerektiğini görebilirsiniz.

Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay özel yaşantınız ve ilgi alanlarınız noktasında şansınızı yükseltebilir. Beklentilerinizin, kontrolünüzün dışında gelişen durumlara aşırı tepki göstermediğinizde ve bununla ilgilenmeye başladığınızda kazanan siz olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak, medeni durumunuzla ilgili değişiklik yapma fikirleri, bir çalışmayı ve fikri hayata geçirmek, kazanç ya da çevre elde edebileceğiniz ortamlar oluşturmak önemli gündem maddelerinizden olabilir. Gelir gider dengenizi koruduğunuzda, hem çalışmalara hem de keyfi harcamalara ayırdığınız bütçede kontrollü ilerlediğinizde bir riskle karşılaşmayacaksınız.

Güneş’in 23 Eylül’de Terazi burcunda seyredecek olmasıyla kendinize ve işinize göstereceğiniz özen artış gösterebilir. Hareketli ve uzun listelerle günlerinizi geçirebilirsiniz. Ilımlı tavırlarınız ve iş bitiriciliğiniz dikkatlerden kaçmayabilir. Bunun çalışma koşullarınızın ve haklarınızın iyileştirilmesi gibi sonuçları olabilir. Ancak aynı zamanda gereğinden fazla iş yükü almadığınıza, başkalarına ait sorumlulukları yüklenmediğinize emin olmalısınız. Zira anlaşmazlık yaşamamak ve dengeleri koruyabilmek adına kendinize bu tarz misyonlar edinmeye açık olabilirsiniz.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte çevrenizde olup bitenlere inat kendiniz için bir şeyler yapma gayretinde ve isteğinde olabilirsiniz. Bunu yoğun bir şekilde hissetmek kadar hissetmenin ötesine de geçebileceğinizi, geçmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Huzurunuzun bozulduğu, ilişkilerin ve olayların arka yüzünün ortaya çıktığı durumlar karşısında sizden beklenilmeyeni yapmanız gerekebilir. Bireysel alanlarınıza siz sahip çıkmaz ve emek vermezseniz, bunu kimsenin yapmayacağını kabul ettiğinizde hem günlük hayatınızda hem de özel hayatınızda bazı sonuçları almanız kolaylaşacaktır. Sorun yaşadığınız kişiler, yaşadığınız haksızlıklar, sizde öfke uyandıran duyguların çabalarınıza gölge düşürmemesi için artık yolları ve yönleri ayırıyorsunuz. Kendinizi farklı kulvarlara taşımak, bunun alt yapısını oluşturmak için gereken tüm koşulları öğrenebilir ve bunlar için çalışabilirsiniz.

Bu ay ki motivasyon sözünüz….

“Sabırlı bir şekilde kök salan ağaç, rüzgarın karşısında eğilmez; sen de içindeki güce inan, Boğa, zorlukların karşısında dik dur!”

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Boğa Burcu Ekim 2023 Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir